';

Despre Parodent

Clinica stomatologica Parodent

Clinica stomatologica Parodent este o clinica modernă ce se află în or.Chisinau (str. Ion Pelivan 17/1), infiintata in anul 2010  sub egida Profesorului Universitar Ciobanu Sergiu, medic stomatolog-parodontolog cu o experienta de mai bine de 20 de ani în domeniul medicinei dentare.

Fiind dotată cu utilaj și materiale de ultimă generație, Clinica Stomatologica Parodent vă oferă o gamă largă de servicii stomatologice de cea mai inalta calitate:

  • odontologie
  • parodontologie
  • ortodontie
  • endodontie
  • chirurgie
  • implantologie
  • protetică
  • estetica dentara
  • pediatrie

Filosofia noastra

Ea porneste de la abordarea in complex al afectiunilor pacientilor ce se adreseaza la noi, fapt ce ne permite sa obtinem un success considerabil in tratamentele pe care le oferim.Oganismul uman fiind un tot intreg necesita o conduita individuala in obtinerea obiectivului cheie – “Sanatatea orala”, lucru spre care tindem zi de zi prin o continue perfectionare.

Ce e succesul tratamentului si cum il obtinem noi?

Tratamentul de succes este nu altceva decit cavitatea bucala sanatoasa pe parcursul unui timp cit mai indelungat, ceea ce isi doreste fiecare. Pornind de la toate tipurile de tratament de care dispunem : profilaxie, odontologie, parodontologie,ortodontie, endodontie, chirurgie, implantologie, protetica, estetica dentara,tratament pediatric, tindem in permanenta spre obtinerea unui rezultat cit mai bun si durabil pentru pacientii nostri.

Noi va oferim calea spre o viata  sanatoasa si plina de incredere in sine.

Sanatatea

Fiind o notiune complexa ce include in sine nu doar capacitatea de a ne misca, lucra sau aproviziona material, presupune o permanenta grija de organismul nostru in complex, si dat fiind faptul ca cavitea bucala e o oglinda a starii de sanatate a tuturor organelor, grija fata de ea ramine a fi un obiectiv primordial  pentru fiecare din noi.

Increderea de sine

Senzatia din interior de putere a fiecaruia dintre noi ce ne permite indeplinirea tuturor dorintelor  noastre. Inainte de orice, este o experienta. Inseamna sa ai capacitatea sa vezi ca poti face fata provocarilor cotidiene. Inseamna sa ai incredere in ceea ce gindesti, ceea ce inveti, ceea ce alegi, capacitatea de a lua decizii, de a te adapta la schimbarile permanente din viata ta. Si in­seam­­na sa stii ca meriti fericirea. Sa ai aceasta incredere de baza este o ches­tiune de supravietuire. Sa recunosti ceea ce alimenteaza stima de si­ne si ceea ce o deterioreaza e una din­tre provocarile ce trebuie infrun­ta­­te pentru a trai constient, lucid.

Parodent va ofera tehnologie, performanta, calitate.